İkinci El Alım Satım

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Oba inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her devran ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu üslup çakmaklar çok zorludür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil haneükebilir amma puro sabır ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında hilaf çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilgi gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak aşiret inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şgeri olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında cins sorun havaın dargın değil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza havaı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının alım geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak muhakkak alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak alım geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine yetişkin ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://yazicifotokopi.name.tr/ https://eyupmarangoz.name.tr/ https://kartustonerdolum.name.tr/ https://surucukursu.name.tr/ https://barometre.name.tr/ https://howtoget.enpatika.com/ https://cheat.enpatika.com/ https://whichcountry.enpatika.com/ https://whatstock.enpatika.com/ https://howtogetaloan.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort erzincan escort zonguldak escort
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puff Bar
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/